Over ons

Verbeter je efficiëntie


Het is niet zo eenvoudig om efficiënt te zijn zonder de juiste tools. Kan je je voorstellen dat Batman Gotham City redt zonder zijn bat-tools?

Magie bestaat niet. Het is tijd om de tools te krijgen die je verdient.

Leer meer

Een nieuwe open wereld


Op kantoor werken is goed, maar werken waar je wilt zonder afleiding is beter. Met onze Clouddiensten is de toegang tot je gegevens nog nooit zo eenvoudig geweest.

Krijg wat je wilt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek meer

Verhoog je productiviteit

Tony Fred, CEO

Oprichter en chief visionair, Tony is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt zijn handen vol door mee te werken aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantervaring.

Mich Stark, COO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn meerjarige ervaring als commercieel directeur in de software-industrie heeft Mich het bedrijf geholpen om te komen waar het nu is. Mich is een van de knapste koppen.

Aline Turner, CTO

Aline is een van de iconische mensen in het leven die kunnen zeggen dat ze houden van wat ze doen. Ze begeleidt meer dan 100 interne ontwikkelaars en zorgt voor de community van duizenden ontwikkelaars.

Iris Joe, CFO

Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.